De winkel werd geopend door supermarktmanager Mohamed Albadichi en bovenbuurman Luc Bosch en
De winkel werd geopend door supermarktmanager Mohamed Albadichi en bovenbuurman Luc Bosch en (Foto: Albert Heijn/Yasmin Hardgreaves)

Albert Heijn Laren vernieuwd en hypermodern

  Bedrijven

LAREN - Supermarktmanager Mohamed Albadichi heeft gisteren samen met bovenbuurman Luc Bosch de deuren van hun vernieuwde Albert Heijn in Laren geopend.

De supermarkt, die al bijna honderd jaar in Laren zit, heeft het nieuwste winkelconcept van de grootgrutter. De winkel is duurzamer, heeft de nieuwste technische snufjes en afrekenen gaat sneller met meer zelfscankassa’s. 

Mooiste en modernste
“Precies 55 jaar geleden ging Albert Heijn aan de Zevenend open”, vertelt Mohamed. “Vanaf 1923 was de winkel op de Brink gevestigd, maar in 1965 is er een nieuwe supermarkt gebouwd en dat is nu de mooiste en modernste supermarkt van Laren.”

Klanten zijn verrast over de ruime inrichting en de variatie van het versaanbod. De winkel is ook duurzamer. “We gebruiken geen gas meer, dat levert een forse energiebesparing op. Bovendien zijn er veel minder ventilatoren nodig voor onze koelinstallatie, die daardoor een stuk stiller is.” legt Mohamed uit.

Meer berichten