<p>Een dj draait muziek op een speciaal ingerichte dansarena. &nbsp; &nbsp;</p>

Een dj draait muziek op een speciaal ingerichte dansarena.    

advertorial

Met drive-in festival in je tuin beleef je het ultieme festivalgevoel

  Bedrijven

LAREN De grote festivals gaan momenteel niet door, maar je wilt wel genieten met familie, vrienden of collega’s van een feestje met muziek, dansen, leuke acts, lekker eten en drinken in de buitenlucht. Niet getreurd, want met drive-in festival heb je een festival in je eigen tuin of op een bedrijfsterrein!

Wat is drive-in festival?
“Drive-in festival is een platform waarbij iedereen zijn eigen customized festival kan samenstellen”, vertelt Marnix Eykhout van Camperbaas, die samen met Bauke van Harskamp dit initiatief heeft opgezet. “We hadden voor deze zomer meer dan honderd boekingen om de programmering en stages te organiseren voor onder andere Mysteryland en Loveland. Door de coronacrisis gaan ze niet door en zo is drive-in festival ontstaan.”

Hoe werkt het?
Op www.driveinfestival.nl kun je jouw eigen festival in drie stappen regelen. “Met stap 1 kies je een stage waaruit de dj draait, stap 2 is de line-up en dan bedoelen we de muziekstijl en met stap 3 selecteer je welke Festival Boosters je wilt, zoals vuurdansers of hectische photobooth. Alle Festival Boosters zijn bekende leveranciers uit de festivalscene. Ook regelen we foodtrucks en andere catering.”

Wat kan ik vieren?
“Je kunt met drive-in festival bijvoorbeeld je verjaardag, bruiloft of een feest vieren omdat er toch behoefte is om samen te zijn, te dansen en een drankje te drinken in de buitenlucht. Of je organiseert een bedrijfsfeest als je het personeel na de zomervakantie en het coronareces weer wilt verwelkomen. We hebben al verschillende drive-in festivals verzorgd, zoals voor camping de Lakens in Bloemendaal. Dat was een groot succes.”

Is het coronaproof?
“Met drive-in festival volgen we de richtlijnen van het RIVM. Daarom moet het feest in de buitenlucht plaatsvinden en houden we ons strikt aan de hygiënemaatregelen. De 1,5 meter afstand wordt bewaakt door de speciaal ingerichte dansarena. Om geen overlast te bezorgen in de buurt bieden we silent disco aan. Met silent disco luister je de muziek via een headphone. Drive-in festival is vanaf vijftig tot 250 gasten.”

Wat regelen jullie allemaal?
“Als een klant zijn festival heeft samengesteld, nemen we persoonlijk contact op om alles goed af te stemmen. Als dat gebeurd is, rijden we op de afgesproken datum en tijd naar de locatie en bouwen alles op en knallen het feest aan. Na het festival ruimen we alles op en rijden weer weg. We willen met drive-in festival iedereen deze zomer toch het ultieme festivalgevoel geven in de achtertuin of op een bedrijfsterrein.”

Meer informatie staat op www.driveinfestival.nl of stuur een mail naar info@driveinfestival.nl.

Meer berichten