Ook het terras van het Papageno Huis is weer open dankzij de versoepeling van de coronamaatregelen.
Ook het terras van het Papageno Huis is weer open dankzij de versoepeling van de coronamaatregelen. Foto: Papageno Huis.

Terras van het Papageno Huis restaurant ook weer open

Bedrijven

LAREN - Het Papageno Huis aan de Naarderstraat 77 is al weer 6 jaar hier gevestigd. Het huis heeft ook een restaurant met een terras. Ook dat terras is open sinds de coronamaatregelen afgelopen woensdag werden versoepeld.

In het Papageno Huis kunnen jongeren met autisme werk- en woon ervaring opdoen. Zij kunnen daar terecht voor wonen, activiteiten, dagbesteding en werkervaringsprogramma’s met het doel zo zelfstandig als mogelijk te functioneren in de maatschappij.

Onder het motto ‘denken in mogelijkheden’ wordt daar elke dag gewerkt en worden de jongeren begeleid bij hun ontwikkeling.

Terras
Het Papageno Huis beschikt over een (concert)zaal en een restaurant met een heerlijk terras. Een unieke plek omgeven door bomen waar fluitende vogels het concert maken en zitjes veilig op onderlinge afstand zijn neergezet.

Vanaf woensdag 28 april is het terras ook weer open. Dus iedereen uit Laren en omstreken is welkom om te genieten van een kop koffie of thee met een punt huisgemaakte appeltaart of door een gerecht te kiezen van ons nieuwe lunchkaart.

De specials zijn mooi opgemaakte, gezonde Clubsandwiches. Waarin vullingen van verse avocado, huis gerookte zalm of juist gedroogde parmaham met truffelsaus tot een ware smaaksensatie zullen leiden.

Moederdag
Zoals vele Laarders weten worden er door de jongeren en de begeleiders wekelijks verse afhaalmaaltijden bereid. Via een eenvoudig bezoek aan de webshop van het Papageno Huis, kan een dag tevoren de bestelling worden doorgegeven.

Voor Moederdag komt daar een speciaal aanbod bij. De huisjury heeft de cheesecake en de aardbeien kwarktaart tot favorieten gekozen.

Deze overheerlijke taarten hebben een doorsnede van 18 cm en zijn, na bestelling via de webshop www.papageno.nl/shop, op donderdag 6 en vrijdag 7 mei op te halen bij het restaurant.

Genieten
Een bezoek aan het Papageno Huis restaurant zorgt voor iets moois. Gasten genieten van al het heerlijks wat de lunchmenukaart te bieden heeft en de jongeren kunnen zich in de keuken en in de bediening als gastheer/gastvrouw verder ontwikkelen. “Dat is genieten met een glimlach”, aldus de medewerkers.

Uit de krant