Afbeelding
Foto: Gemeente Eemnes

Nieuwe parkeervakken aan Bramenberg en Kastanjeberg Eemnes

Bedrijven

EEMNES - De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de Bramenberg en de Kastanjeberg in Eemnes. De gemeente Eemnes meldt dat het werk inmiddels succesvol is afgerond. De Bramenberg heeft nu extra parkeervakken voor personenauto’s en aan de Kastanjeberg zijn nieuwe parkeervakken voor vrachtwagens gerealiseerd. Zowel de ondernemers als de vrachtwagenchauffeurs zijn er blij mee. 

Afgelopen donderdag proostten de ondernemers van het bedrijventerrein samen met wethouder Theo Reijn en aannemer Knipscheer op deze succesvolle afronding.

Opknappen bedrijventerrein
“Extra parkeervakken is een al lang gekoesterde wens van de ondernemers”, meldt de gemeente Eemnes. “In goed overleg met de chauffeurs hebben wij ook een nieuwe plek voor de vrachtauto’s gevonden. Het zijn de eerste stappen naar een opknapbeurt van het bedrijventerrein.”

Wethouder Reijn vroeg de ondernemers met voorstellen te komen voor parkmanagement, vergroening en bewegwijzering: “Wij kunnen op het gemeentehuis wel veel zaken bedenken, maar het is uw bedrijventerrein. U weet het beste welke verdere stappen wij kunnen nemen en daar helpen wij u graag bij.” Reijn verzekert dat er op de nieuwe parkeerplaatsen in ieder geval nog laadpalen voor elektrische auto’s komen. 

Uit de krant