In barbershop Coen Saloon worden mannen in de watten gelegd.
In barbershop Coen Saloon worden mannen in de watten gelegd. Foto: Bob Awick

Coen Saloon biedt mannen luxe en rust

ma 6 dec 2021, 16:00 Bedrijven

LAREN - Centraal gelegen, aan de Naarderstraat 29, bevindt zich barbershop COEN SALOON. Coen en zijn vrouw Milou zijn eigenaar van deze ruim opgezette barbershop. Klanten kunnen voor de deur of bij het Singer Museum parkeren. 

Wie de barbershop bezoekt, ziet onmiddellijk dat de zaak van een bijzonder interieur is voorzien. “We behoren tot een hoog segment en noemen onze zaak een ‘klassieke herenshop’. Bij ons staat de klant niet met tien minuten weer buiten”, vertelt Milou Smit.

Goede koffie
“Er wordt bij iedere behandeling echt de tijd genomen. Na het knippen krijgen onze gasten een warme handdoek en de koffie die we serveren is van een kwalitatief hoge standaard.”
“Iedereen die bij ons werkt, heeft een baristacursus gevolgd. Verder hebben we onze eigen koffiebonen laten ontwikkelen. Die worden vers gebrand en zijn ook in de barbershop te verkrijgen”, vertelt Milou.

De barbershop heeft een klassieke uitstraling, maar is wel in een modern jasje gestoken. “Coen Saloon onderscheidt zich van andere barbershops. Wij bieden meer luxe en benaderen de klant op een persoonlijke manier. Jongens en mannen die hier komen, beleven een moment van rust. Ze worden even in de watten gelegd.”

Gentlemen’s treatment
Wie bijvoorbeeld een afspraak maakt voor de zogeheten Gentlemen’s Treatment mag rekenen op een behandeling van ruim een uur waarin hij wordt geknipt, geschoren, een stoombehandeling voor het gezicht krijgt of zijn baard wordt geshapet.

Ook bij deze behandeling ontbreken de warme doeken niet en de klant kan intussen genieten van een goed glas whisky of een ander drankje.

Exclusief
De barbershop is exclusief voor mannen. Er wordt een borreltje gedronken, gelachen of een goed gesprek gevoerd. “We geven de klant echt het gevoel koning te zijn. Klanten worden door ons gastvrij ontvangen en we besteden veel tijd aan hen.”

“Verder zijn we bezig een eigen verzorgende haar- en baardproductenlijn met unieke geur op te zetten, die vanaf deze maand exclusief is te verkrijgen in onze barbershops in Laren en Bussum.”

Boeken bij Coen Saloon Laren kan telefonisch via 035 - 888 0756 of www.coensaloon.nl.

Afbeelding
Expositie Boem Paukeslag in het Huis van Eemnes Cultureel gisteren
Afbeelding
Zes coronapatiënten in Tergooi MC: ‘We zijn voorzichtig positief’ Coronavirus 2 dagen geleden
Afbeelding
‘Meins koolraap’ Bol-an 2 dagen geleden
Afbeelding
PoëzieWeek met Elisabeth Lockhorn in bibliotheek Laren Cultureel 2 dagen geleden
Afbeelding
Studenten Conservatorium van Amsterdam treden op in Papageno Huis Laren Cultureel 2 dagen geleden
Afbeelding
Voorleesfeestje met Willeke Alberti in Brinkhuis Laren Cultureel 3 dagen geleden
Afbeelding
Online bewonersavond over participatieavond voor inwoners Laren Algemeen 3 dagen geleden

Uit de krant