Antonette Kooijman (links), Annabel Sturkenboom, Mirjam Docter en Robin Ooms.
Antonette Kooijman (links), Annabel Sturkenboom, Mirjam Docter en Robin Ooms. Foto: TUI

Luxe cruise, weekendje weg of op maat samengestelde reis. Alles kan bij TUI

Bedrijven

LAREN - Met een feestelijk ontbijt met collega’s en een borrel in de middag voor relaties is op vrijdag 25 november het reisbureau van TUI in Laren officieel geopend. 

Aan alles is gedacht in deze nieuwste TUI parel: een gezellige koffiebar, volledig gevulde wijnklimaatkast en diverse plekken waar je je informeel kunt laten inspireren of juist met meer privacy een reis kunt laten samenstellen.

Onder het genot van een lekker kopje koffie of een goed glas wijn inspiratie opdoen, informatie inwinnen of een reis boeken? Dan ben je bij TUI Laren aan het juiste adres. Het team met ervaren en bereisde reisadviseurs staat klaar om alle vakantiewensen mogelijk te maken voor klanten. Als het druk is, kunnen klanten bij een hoge zuil in het midden van het reisbureau inchecken en worden ze afhankelijk van hun wensen doorverwezen naar een adviseur. 

Naast het uitgebreide eigen TUI product bieden ze een groot en divers aanbod van andere (luxe) touroperators aan. Of het nu gaat om een luxe cruise, een weekendje weg of een op maat samengestelde rondreis… alles is te boeken in de TUI shop.

Persoonlijke aandacht en advies

TUI investeert heel bewust in de reisbureau’s als belangrijk onderdeel van de omnichannel-strategie. In deze strategie bestaan online en offline naast elkaar. De honderdveertig shops, verdeeld over heel Nederland, geven het merk een gezicht en staan dicht bij de klant. En die klant weet het reisbureau (weer) steeds meer te vinden. Mensen hebben behoefte aan zekerheid, persoonlijke aandacht en advies. En dat vinden ze nu dus ook in de huiselijke en overzichtelijke shop van TUI Laren.

A-locatie

Antonette Kooijman, Retail Regional Manager bij TUI Nederland, is trots op de nieuwe vestiging. “Laren is een prachtig dorp met een divers aanbod van mooie merken. De TUI shop is volgens mij een mooie aanvulling hierop. We hebben dan ook geen seconde getwijfeld toen deze A-locatie beschikbaar kwam. Bij een A-locatie hoort ook een A-vestiging en dat is het volgens mij ook geworden. Ik nodig iedereen van harte uit het zelf te komen ervaren. De reisadviseurs staan klaar met een kopje koffie of een glas wijn.”

TUI Laren zit aan de Zevenend 17B in Laren en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Telefonisch bereikbaar via 035-7502010. Als je een afspraak wilt maken, kijk dan op www.tui.nl/reisbureaus/laren-nh.

Uit de krant