Laarder Courant - [Advertorial] Robert Harms Tweewielers opent 3de filiaal aan de Naarderstraat in Laren
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo LaarderCourant.nl
Robert Harms (r) en zijn collega Peter voor de winkel aan de Naarderstraat.
Robert Harms (r) en zijn collega Peter voor de winkel aan de Naarderstraat. (Foto: Bob Awick)
Advertorial

Robert Harms Tweewielers opent 3de filiaal aan de Naarderstraat in Laren

  Bedrijven

LAREN - Robert Harms Tweewielers heeft zijn deuren aan de Naarderstraat 22 geopend. "We hebben een heel ander concept dan de gemiddelde fietsenzaak, want wij zijn merkonafhankelijk en hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding", zegt eigenaar Robert Harms.

Harms' assortiment bestaat uit modellen en merken die bij de ANWB, Kassa en Consumentenbond als beste uit de test zijn gekomen. "Wij kijken ook niet naar het merk, maar naar de kwaliteit en montage van de fietsen. Wij staan 100% achter al onze producten." Zo staat bijvoorbeeld de Popal vouwfiets (8,1 ANWB-test) gewoon in de winkel. "Je zult er maar eentje nodig hebben en dan hebben wij de beste in huis."

Het is niet de eerste winkel van Harms. In maart bestaat de gelijknamige zaak aan de Lindenlaan 54 in Huizen tien jaar en het Diemer filiaal is al twaalf jaar up and running. Waarom deze uitbreiding? "We hebben een bijzonder aantal klanten in Laren en Blaricum en hen willen we dichter bij huis van dienst kunnen zijn. In Laren kunnen zij ook terecht voor service en reparatie. Tevens voor fietsen die niet bij ons gekocht zijn", aldus Harms. "We hebben een bijzondere hoeveelheid onderdelen en accessoires (Abus kettingen/sloten en fietstassen). De voorraad is groot en divers. Zo kunnen wij (of de klant zelf) vrij spoedig repareren."
Steeds populairder wordt de elektrische fiets. "Hipper en chiquer en de motor op de fiets is fluisterstil. Neem bijvoorbeeld de Trenergy E-Luxe, een Hollands degelijk merk van een kleine firma uit Gelderland. Een groot voordeel van deze fiets is dat deze onderhoudsarm is en bijvoorbeeld geen remblokjes heeft. Wel heeft deze fiets rollerbreaks van Shimano. Met dit fietstype kun je onderweg je telefoon of navigatie via een usb-punt bij de verlichting opladen. Kortom, van alle gemakken en comfort voorzien én qua prijs/kwaliteit de beste keuze."

Ook is Robert Harms Tweewielers premiumdealer van bakfiets.nl. "Wij hebben altijd diverse bakfietsen in de winkel staan, ook elektrische, zoals de Cargobike-lang (met als optie een cabriotent). Wij leveren de bakfietsen 100% rijklaar in heel Europa. Ja, wij durven deze fietsen met een gerust hart naar Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland en Frankrijk te versturen."
Net zoals bij de normale (elektrische) modellen is het altijd mogelijk om een (bak)fiets uit te proberen. Ook inruil van fietsen behoort tot de mogelijkheden. "We maken de beste deals", garandeert Harms. Een grote collectie kinderfietsen staat ook in de winkel.

De openingsactie - tot 28 februari - is een winterbeurt voor de fiets (afstellen, smeren en schoonmaken) voor 49 euro. Meer informatie en openingstijden: www.robertharms.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>