Strandfeestje bij Rivièra Maison Laren.
Strandfeestje bij Rivièra Maison Laren. (Foto: Rivèria Maison)
Advertorial

Rivièra Maison in Laren opent het strandseizoen met hippe foodtruck

  Bedrijven

LAREN - Rivièra Maison Laren aan de Burg. van Nispenstraat opent het strandseizoen met een heuse 'stranddriedaagse'. Wil jij onder het genot van een verse smoothie en een hapje van Blushing Blaricum alvast in een zonnige stemming komen? Rivièra Maison viert een zomers feestje en u bent van harte uitgenodigd op deze dagen.

"We hebben voor de deur een echt zandstrand met een hippe foodtruck, een prachtige cadeaushop, muziek en onze beach boys zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Kortom, Rivièra Maison creëert het perfecte Ibiza loungesfeertje om de zomer welkom te heten", zegt Carolien Appelman, Marketing & Communicatie Rivièra Maison.

Workshops

Maar dat is nog lang niet alles. U kunt deelnemen aan workshops (op inschrijving door een telefoontje naar de winkel: 035-5388643) en er zijn gave activiteiten voor groot én klein. Enkele highlights uit het programma zijn: op donderdag kan een bloemenkrans gemaakt worden. Ook kunnen bezoekers hun nagels in de nieuwste beachkleuren laten lakken bij Melanie. Marc Lubach geeft op vrijdag make-upadvies en Ariadne van Tisgroen houdt dan een theeworkshop, waarbij bijvoorbeeld thee uit een champagneglas wordt gedronken. Tevens is er de workshop Handletteren. Saxofonist Benjamin Kuijpers is zaterdag te gast, net als de meiden van hair-ID uit Baarn. Zij toveren uw haar om in een mooie zomerlook. Ook kunnen belangstellenden zich inschrijven voor de workshop bloemenkrans maken met Caroline. Het volledige programma en informatie over de workshops zijn te vinden op de Facebookpagina 'RM Beach festival laren'.

The Concept Store

The Concept Store in Laren is het paradepaardje van Rivièra Maison. Met een uniek assortiment, een nog hoger serviceniveau en een sfeervolle coffeecorner wordt winkelen bij Rivièra Maison een waar feestje. Het toonaangevende interieurmerk, waarbij sfeer en beleving centraal staan, biedt een breed aanbod meubels en accessoires en wordt geheel in eigen huis ontwikkeld. Elk product is uniek doordat het met de hand vervaardigd wordt in authentieke ateliers wereldwijd. Rivièra Maison presenteert meerdere keren per jaar een nieuwe collectie. De collecties van Rivièra Maison zijn eigentijds en creëren het thuisgevoel, waar je ook bent.

De opbouw van de RM-beach begint vanmiddag. Dan brengt Eemnesser Martin Wallenburg drie kuub zand en wordt vervolgens het strand omgetoverd tot 'little Ibiza' in Laren. Publiek is donderdag, vrijdag én zaterdag van harte welkom. Deelname aan de workshops (m.u.v. handletteren; hiervoor dient een fotolijstje aangeschaft te worden) is gratis.

Meer berichten