Nieuwe Rosa Spier Huis bereikt hoogste punt | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: RSH

Nieuwe Rosa Spier Huis bereikt hoogste punt

  Buurt / wijk

LAREN - De nieuwbouw aan de Hector Treublaan in Laren heeft zijn hoogste punt bereikt. Het is een belangrijke mijlpaal voor het Rosa Spier Huis. De oplevering en verhuizing is naar verwachting eind 2019.

Het nieuwe Rosa Spier Huis beschikt straks over 92 zelfstandige appartementen met zorg op afroep en 45 appartementen voor bewoners die intensievere zorg nodig hebben. Wat echter het kloppend hart van het nieuwe Rosa Spier Huis wordt, is het cultuurgebouw. Het cultuurgebouw is toegankelijk voor bewoners én extern publiek.

Het nieuwe Rosa Spier Huis wordt gerealiseerd in samenwerking met de Slokker Bouwgroep, naar een ontwerp van EGM architecten, Sheryl Leysner interieurarchitect en Studio REDD landschapsarchitecten. Het ontwikkelingsmanagement wordt verzorgd door AC Niellsen in samenwerking met Melior Real Estate.

Niet met pensioen
Het Rosa Spier Huis biedt kunstenaars, artiesten en wetenschappers de gelegenheid om tot op hoge leeftijd actief te blijven. Een kunstenaar gaat immers niet met pensioen. Ambassadeur Adriaan van Dis zegt hierover: "We blijven allemaal werken, we blijven allemaal ons ambacht koesteren. En dat kan in het Rosa Spier Huis."

Veel belangstelling
Een eerste informatiemiddag, voor (toegelaten) aspirant-bewoners trok dermate veel belangstelling dat een tweede middag inmiddels gepland staat op 15 november. 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>