Een van de eerste vrijwilligersavonden in Laren was in 2016.
Een van de eerste vrijwilligersavonden in Laren was in 2016. Foto: Carin van den Berg

Feestelijke borrel voor Larense vrijwilligers

Buurt & wijk

LAREN - Voordat het Nazomerfeest van start gaat, organiseert de gemeente op 16 september een gezellige borrel om Larense vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Op deze manier bedankt de gemeente de vrijwilligers en toont haar waardering voor hun inzet.

Het belooft een gezellige avond te worden! Eerst houdt wethouder Flip de Groot het welkomstwoord waarna deelnemers vervolgens met een hapje en een drankje kunnen bijpraten met elkaar. Ook is er wat entertainment geregeld voor tijdens de borrel    

Praktische informatie 
Iedereen die dus vrijwilligerswerk doet in Laren is uitgenodigd om te komen naar het Brinkhuis. De borrel is op 16 september en begint om 17.00 tot ongeveer 19.00 uur. Geïnteresseerden moeten zich voor 10 september aanmelden via de website van het Brinkhuis: hartvanlaren.nl.

Als het niet lukt om online te registreren, stuur dan een e-mail naar publiciteit@hartvanlaren.nl onder vermelding van vrijwilligersavond met daarin: naam, naam vereniging/instelling, aantal personen, dieetwensen en/of allergieën.

Uit de krant