Wethouder Theo Reijn (2e van links) en directeur Heijmans, Erik Vos (uiterst links) met belangstellenden tijdens de informatieavond van Lindetuin fase 1, Zuidpolder-Eemnes.
Wethouder Theo Reijn (2e van links) en directeur Heijmans, Erik Vos (uiterst links) met belangstellenden tijdens de informatieavond van Lindetuin fase 1, Zuidpolder-Eemnes. Foto: Margot Brakel Fotografie

Ontwikkelaar Lindetuin tevreden over opkomst informatieavond: ‘Veel enthousiasme’

Buurt & wijk

EEMNES - Een mix van belangstellenden bezocht afgelopen maandag de informatieavond van de Lindetuin Fase 1. 

"De bezoekers stelde gericht vragen over de verschillende woningtypes die men tevoren online kon bekijken", vertelt een woordvoerder van Eemnes Zuidpolder. "De maquette, brochures en woningoverzichten werden uitgebreid bekeken en enthousiast besproken."

Ook bouwer Heijmans kijkt tevreden terug. “Met de grote opkomst voor de informatieavond was het evenement een succes. De enthousiaste reacties en betrokkenheid van de aanwezigen zorgden voor een fijne sfeer”, zegt aankomend ontwikkelaar Howard Vos.

De goedbezochte informatieavond was echter niet het enige moment waaraan de populariteit van de nieuwe woningen te merken is. Al enkele uren nadacht ontwikkelaar Heijmans op 15 mei de 21 woningen te koop zette, hadden meer dan honderd geïnteresseerden zich gemeld. Dat liet wethouder Theo Reijn vorige week weten aan het Noordhollands Dagblad.

De inschrijving voor de koopwoningen sluit op maandag 29 mei om 09:00 uur. De toewijzing is op 30 mei onder toezicht van de notaris. Alle inschrijvers ontvangen bericht. Meer informatie: www.lindetuin-eemnes.nl.

Uit de krant