Prestatieafspraken sociale huur voor Blaricum | Laarder Courant
V.l.n.r. bovenste rij: Kees Meijer (penningmeester Huurderbelangenvereniging de Alliantie Gooi en Vechtstreek), Frans Ruijter (algemeen bestuurslid Huurderorganisatie Het Gooi en Omstreken), Henk Dijks (voorzitter Huurderorganisatie Het Gooi en Omstreken) V.l.n.r. onderste rij: Joan van der Burgt (d
V.l.n.r. bovenste rij: Kees Meijer (penningmeester Huurderbelangenvereniging de Alliantie Gooi en Vechtstreek), Frans Ruijter (algemeen bestuurslid Huurderorganisatie Het Gooi en Omstreken), Henk Dijks (voorzitter Huurderorganisatie Het Gooi en Omstreken) V.l.n.r. onderste rij: Joan van der Burgt (d (Foto: Gemeente Blaricum)

Prestatieafspraken sociale huur voor Blaricum

  Buurt / wijk

BLARICUM - De gemeente Blaricum, woningcorporaties Het Gooi en Omstreken en de Alliantie, de huurderorganisatie Het Gooi en Omstreken en de huurderbelangenvereniging G&V van de Alliantie hebben vorige week de prestatieafspraken Blaricum 2018-2022 ondertekend.

De partijen hebben afgesproken dat de voorraad sociale huurwoningen in deze periode met circa honderd woningen toeneemt. Ook zijn afspraken gemaakt over betaalbaarheid, bijzondere doelgroepen, doorstroming, verduurzaming en leefbaarheid.

Liesbeth Boersen, wethouder volkshuisvesting Blaricum: "Ik ben blij dat er de komende jaren zoveel sociale huurwoningen bij komen. Zo blijft wonen in Blaricum ook mogelijk voor mensen met lagere inkomens. Deze gezamenlijke afspraken zijn een mooie basis om de komende jaren samen verder invulling aan te geven."

Meer berichten