Afbeelding
Foto: Aangeleverd
BeautyNieuws

I.E.T. cosmetische- en huidkliniek opent vestiging in ‘t Gooi

Commerciële bijdrage

REGIO -  De succesvolle I.E.T. kliniek (Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Den Bosch) heeft op 1 mei haar deuren geopend in ’t Gooi op de Lindenlaan 42 in Huizen, met de succesvolle en ervaren cosmetisch arts KNMG dokter Naas en huidtherapeute Lotte.

De Huizense ondernemer en oprichter I.E.T. kliniek Nick van Lanschot: “In onze klinieken werken we uitsluitend met goed opgeleide cosmetisch artsen (NVCG: Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde) en huidtherapeuten (NVH: Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten). We gebruiken alleen producten van topmerken, omdat goede kwaliteit en tevreden cliënten voor ons erg belangrijk zijn.”

Over cosmetisch arts dokter Naas

Dokter Naas (1990) werkte de afgelopen jaren in de gerenommeerde kliniek van Joost Kroon in Amsterdam-Zuid. In die periode heeft ze de NVCG-erkenning gehaald en uitgebreide ervaring opgedaan met toxines en fillers van vooraanstaande merken zoals Allergan (Botox, Voluma, Volift), Merz (Belotero en Radiesse) en Profhilo.

Ze heeft zich gespecialiseerd in natuurlijk uitziende lipfillers en de non-invasieve Ulthera behandeling. Ulthera stimuleert de aanmaak van collageen in de huid door geluidsgolven. Hiermee kan je zonder spuiten of snijden de kaaklijn verstrakken, de ogen liften of de huid van hals, decolleté, buik of benen een jonger en gladder uiterlijk geven door stimulatie van het eigen collageen. Hiernaast heeft ze veel ervaring met de behandeling van cellulite door een combinatiebehandeling van Ulthera en Radiesse.

Dokter Naas: “Een goede cosmetisch arts onderscheidt zich met behandelingen die niet overduidelijk zichtbaar zijn. Het zijn juist de behandelingen waar net te veel botox of fillers zijn gebruikt die cosmetische behandelingen een verkeerd beeld geven. Als je de juiste hoeveelheid op de juiste plek aanbrengt dan krijg je juist een mooi en natuurlijk resultaat. “

Dokter Naas woont in de buurt van ’t Gooi en kijkt uit naar de uitdaging om I.E.T. cosmetische- en huidkliniek ’t Gooi verder uit te bouwen.

Over huidtherapeute Lotte:

Huidtherapeute Lotte is een zeer gewenste toevoeging aan I.E.T. kliniek ‘t Gooi. Zij voert onder meer SkinPen behandelingen uit, een medische microneedling die voor huidvernieuwing door collageenstimulatie zorgt, waarmee zeer mooie resultaten voor huidverbetering worden behaald. Verder kan je bij haar terecht voor huidpeelings en andere huidbehandelingen.

Over I.E.T. cosmetische- en huidkliniek ’t Gooi:

I.E.T. kliniek bundelt haar krachten met de reeds op de Lindenlaan 42 gevestigde CoolSculpting / Ulthera Kliniek. De combinatie cosmetisch arts KNMG dokter Naas, huidtherapeute Lotte en de ruime ervaring van de reeds aanwezige behandelaar Marianne (Coolsculpting en Ulthera), dit alles onder leiding van vestigingsmanager Sharon, zorgen voor een compleet cosmetisch en esthetisch aanbod in ‘t Gooi.

Nieuwsgierig? Loop gerust binnen op de Lindenlaan 42, Huizen of plan een gratis consult via www.iet-skin.nl - info@iet-skin.nl - 035 - 3038141.

Uit de krant