In het Huis van Eemnes kunnen de vaccinaties op geordende en professionele wijze volgens de richtlijn worden uitgevoerd.
In het Huis van Eemnes kunnen de vaccinaties op geordende en professionele wijze volgens de richtlijn worden uitgevoerd. Foto: © Bob Awick

Huis van Eemnes gaat dienen als vaccinatielocatie

Coronavirus

EEMNES - De GGD regio Utrecht opent op maandag 5 juli een vaccinatielocatie in het Huis van Eemnes, aan de Noordersingel 4 in Eemnes. Inwoners kunnen hier in juli, augustus of september een prik halen.

Burgemeester Roland van Benthem vertelt: “Vaccineren werkt en is in 95% van de gevallen effectief. Dus kom gewoon die prik halen, nu ook in ons eigen Eemnes.” In het Huis van Eemnes kunnen de vaccinaties op geordende en professionele wijze volgens de richtlijn worden uitgevoerd, meldt de gemeente Eemnes. “De locatie is ‘COVID-19-proof’, goed bereikbaar en tot en met in elk geval eind september beschikbaar.”

Vanaf 5 juli wordt er elke maandag van 09.00 uur tot 17.00 uur op afspraak gevaccineerd. Inplannen kan na maandag 28 juni 2021. Inmiddels hebben alle leeftijdsgroepen een uitnodiging ontvangen. 

Wilt u meer weten over de vaccinatie? Kijk dan op www.coronavaccinatie.nl of bel naar 0800-1351. Meer weten over de vaccinatielocatie? Neem contact op met GGDrU via telefoonnummer 030-630 54 00 of kijk op www.ggdru.nl.

Uit de krant