Kraayenhof en Meijer.
Kraayenhof en Meijer. (Foto: Peter van Breukelen)

Optreden van Lavinia Meijer en Carel Kraayenhof in basiliek van Laren

  Cultureel

LAREN - Rasmuzikanten Lavinia Meijer en Carel Kraayenhof geven woensdag 19 december om 20.00 uur een concert in de St. Jansbasiliek. De organisatie van dit duoconcert in kerstsfeer spreekt van een 'droomcombinatie van artiesten'.

Beiden hebben met hun verbluffende spel op niet direct gangbare instrumenten tot ver buiten de landsgrenzen een groot publiek bereikt. Kraayenhof speelt bandonéon en Meijer harp. Zij beheersen hun instrument tot in de finesses.
Lavinia Meijer won als jong talent alle belangrijke concoursen en awards, en als 'rising star' trok zij de wereld over. Het bracht haar al tot Carnegie Hall in New York en in Nederland stond niet eerder in Carré een zo jonge klassieke artiest solo op het podium. Lavinia geldt als een van de beste harpisten ter wereld.
De fascinerende en veelzijdige bandoneonist Kraayenhof speelde de sterren van de hemel bij het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima. Het prachtige Adios Nonino van Piazzolla was een ontroerende kennismaking met onze huidige koningin.
Kraayenhof is al vele jaren de internationale ster van de Argentijnse tango.
Met zijn fraaie spel weet hij wereldwijd elk publiek te betoveren.
De baten van dit duoconcert in kerstsfeer gaan naar het winterproject van MAX Maakt Mogelijk. Een warm kerstcadeau voor de allerarmste ouderen in Centraal- en Oost-Europa in de vorm van hout, kolen en voedselpakketten. Voor tickets (35 en 40 euro) ga naar: www.ladiesinart.com/tickets.

Meer berichten