corona

Bibliohteken vanaf vandaag langer open

  Cultureel

LAREN/BLARICUM - De bibliotheek aan de Brink in Laren is vanaf vandaag weer langer open, namelijk elke werkdag van 14.00 tot 17.00 uur. De bibliotheek aan Plein 2000 in Huizen is geopend op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

"Vele blije klanten hebben de bibliotheek bezocht. Tijdens de eerste vier dagen na heropening van de bibliotheek vestigingen Huizen en Laren, circuleerden er ruim 10.000 boeken", laat Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum weten.

Stroom bezoekers
"Na de eerste hausse van boeken die werden ingeleverd en uitgeleend is de stroom bezoekers deze week enigszins gestabiliseerd. Binnen de ruimte die de richtlijnen van het RIVM biedt, breiden de vestigingen de openingstijden uit en is de bibliotheek vestiging Huizen ook op zaterdag geopend."

Daarnaast kunnen inwoners van Laren en Blaricum nog steeds gebruik maken van de bezorgservice via Versa Welzijn BEL. Wie gebruik maakt van de Vrijwillige Thuishulp van Versa BEL kan materialen van de bibliotheek thuis laten bezorgen in Laren en Blaricum.

Tassen
De bibliotheek maakt geheel volgens de richtlijnen van het RIVM de tassen klaar en deze worden contactloos bezorgd door Versa. Voor meer informatie zie www.bibliotheekhlb.nl. Hier staat ook het meest actuele nieuws.

Meer berichten