'Corona Editie' Blaricum Music Festival

  Cultureel

BLARICUM - Het groots opgezette Blaricum Music Festival is door het coronavirus helaas dit jaar komen te vervallen. Om dit jaar niet geheel 'festival loos' te laten zijn komt er toch een mini 'Corona Editie'.  

Op zaterdag 27 en zondag 28 juni zijn er in de Blaricumse Dorpskerk drie korte concerten per dag, om 15.00, 17.00 en 20.00 uur.

Op de 27e komt de Nederlandse violiste Rosanne Philippens met een soloprogramma en op de 28e zullen de violist Daniel Rowland en celliste Maja Bogdanovic een programma vol aangrijpende duo's spelen.

Meet & greet
De solisten presenteren hun concerten zelf en na afloop van elk concert is er korte een 'meet & greet' met een drankje. Kaarten kosten € 35,-, inclusief drankje, en zijn te reserveren via www.blaricumfestival.com.

De organisatie probeert het oorspronkelijke programma dat dit jaar stond geplant, met onder andere Augustin Dumay, Daniel Müller-Schott, Steven Isserlis, Barry Douglas, Alexandra Conunova, Maxym Rysanov, Kristóf Baráti, Roby Lakatos én het Blaricum Music Festival Orchestra onder leiding van Mathieu Herzog integraal te verplaatsen naar de periode van 24 juni tot en met 4 juli 2021.

Meer berichten