<p>Buiten, midden in het bos bij Scouting Raboes, konden de leden van het koor zingen met inachtneming van de coronaregels.</p>

Buiten, midden in het bos bij Scouting Raboes, konden de leden van het koor zingen met inachtneming van de coronaregels.

(Foto: De Speuit)

Mannenkoor ‘De Speuit’ weer begonnen met zingen

  Cultureel

LAREN - De repetities van Mannenkoor ‘De Speuit’ zijn na maanden rust weer opgestart. Dit kon dankzij de medewerking van Scouting Raboes. Het koor kan hier buiten repeteren in het amfitheater, midden in het bos.

“Een geweldige oefenlocatie”, aldus het koor. Onder leiding van een nieuwe dirigent, Thijmen Jacobse, is weer heel voorzichtig en rustig een begin gemaakt.

Stoppen
Thijmen kwam in beeld, omdat er een nieuwe dirigent is gezocht voor Cees Bus. Deze is medeoprichter van het koor en heeft aangegeven te stoppen en de leiding over te dragen.

Afgelopen woensdag was ook Henk Wikkerman, oprichter van het koor, na een lang ziekbed weer even aanwezig en zong zelfs enkele liedjes mee.

Goed weer
“Uiteraard kan er bij de Scouting alleen maar geoefend worden bij goed weer, maar de eerste aanzet is gegeven. Alle dertig leden zijn enthousiast en vastbesloten hard te werken om dan ook echt een goede performance neer te zetten.”

Meer berichten