<p>Een deel van het nieuwe mannenkoor De Erfgooiers.</p>

Een deel van het nieuwe mannenkoor De Erfgooiers.

(Foto: De Erfgooiers.)

Nieuw mannenkoor Laren: De Erfgooiers

  Cultureel

LAREN - Laren krijgt vanaf september een nieuw mannenkoor. Het koor krijgt de naam ‘De Erfgooiers’ en zal op eigentijdse wijze een bijdrage willen leveren aan het instandhouden van het Larens cultureel Erfgoed.

Het koor is gestart door Cees Bus, voorheen dirigent en mede-oprichter van het ander mannenkoor in Laren, De Speuit. Hij verliet met pijn in zijn hart De Speuit, omdat het koor een ander koers wilde gaan varen.

Kort daarop brak de coronacrises uit, maar Cees liet zich hierdoor niet uit het veld slaan en begon toch meteen te werken aan een, aan de situatie aangepast mannenkoor, dat meer mogelijkheden biedt voor optredens op binnenlocaties.

Gezelligheid
Voor hem komt op de allereerste plaats de gezelligheid van het samen zingen en de vriendschapsbanden die daardoor ontstaan. Het maximale aantal leden ligt rond de 14 man en 9 mannen hebben zich al gemeld.

De oefenlocatie wordt de locatie van Buurt- en Speeltuinvereniging ‘Ons Genoegen’ De Blokhut aan de Smeekweg. Een en ander met inachtneming van de RIVM-voorschriften. De vaste oefenavond wordt maandag.

Aanmelden is nog mogelijk bij Cees Bus via 06 3386 1911 of per mail via ceesbus5@gmail.com.

Meer berichten