<p>Pianist Lodewijk Crommelin verzorgt deze keer het concert.</p>

Pianist Lodewijk Crommelin verzorgt deze keer het concert.

(Foto: Scarbo Musica)

Lunchpauzeconcert in het Huis van Eemnes

  Cultureel

EEMNES - Pianist Lodewijk Crommelin geeft donderdag 15 oktober een lunchconcert in het Huis van Eemnes, Noordersingel 4 in Eemnes.

Lodewijk Crommelin studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij de Russische pianist Naum Grubert en daarna in de V.S. bij Abbey Simon. Hij speelde in verschillende Europese landen, de VS en in China en nam CD’s op met muziek van Claude Debussy, Franz Liszt, Samuel Barber en Charles Griffes. 

Beethoven
Aangezien het dit jaar Beethovenjaar is zal muziek van Beethoven niet ontbreken op het programma. Dat wordt aangevuld met werk van Schubert, Schumann, Liszt, Debussy en Griffes. Deze laatstgenoemde Amerikaanse componist, die 100 jaar geleden overleed aan de Spaanse griep, schreef bijzonder mooie muziek in de stijl van Debussy. 

De toegangsprijs bedraagt 12 euro en voor kinderen tot 12 jaar 5 euro. Reserveren is mogelijk op site www.scarbomusica.nl/bespreking.php  Aanvang 12.30 uur, de zaal is open vanaf 11.30 uur, afloop rond 13.30 uur. In de zaal kan voldoende afstand gehouden worden.

Meer berichten