<p>Notaris Martijn Le Coultre, in het midden achter de microfoon, is een van de gasten.</p>

Notaris Martijn Le Coultre, in het midden achter de microfoon, is een van de gasten.

(Foto: Mooi in 't Gooi)

Eerste uitzending Mooi in ‘t Gooi

  Cultureel

LAREN - De eerste uitzending van Mooi in ‘t Gooi is morgenmiddag om 13.00 uur bij RTL4. De acht wekelijkse uitzendingen worden opgenomen in Singer Laren en gepresenteerd door host Ineke Hilhorst.

Zij ontvangt vanuit de orangerie gasten die deel uitmaken van het Gooi, de meest benijdenswaardige leefomgeving. Bezoekjes aan de mooiste villa’s worden afgewisseld met nieuws en bekende en minder bekende inwoners vertellen over hun passie.

Ambtsjubileum
In de eerste inzending vertel notaris Martijn Le Coultre over zijn 25-jarig ambtsjubileum en hoe hij met een speciale actie culturele instellingen een hart onder de riem wil steken.

Er is aandacht voor kunst, lifestyle en auto’s. De beste winkels, fijnste terrassen en restaurants worden getipt. Met Karel Loeff worden bijzonder plekjes bezocht en museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm laat een schilderij uit de collectie van Singer Laren zien. Om de uitzending te completeren vertelt Wim Jordaan in zijn column over het Gooische leven.

Opnamen
De herhaling van de uitzending is op zaterdag. De opnamen vinden ook op zaterdag plaats en hiervoor kunnen kaarten worden gereserveerd bij Singer Laren.

Meer berichten