<p>Morgen wordt er weer gestart met PeuterVoorlezen in de vestiging in Laren.</p>

Morgen wordt er weer gestart met PeuterVoorlezen in de vestiging in Laren.

(Foto: Bibliotheek hlb)

Bibliotheek gaat morgen weer open

  Cultureel

LAREN - De vestigingen van Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum gaan vanaf morgen, vrijdag 20 november, weer open. Dit onder dezelfde voorwaarden als na de eerdere aanscherping van de coronamaatregelen van 13 oktober.

“Studie- en werkplekken zijn weer beschikbaar, er kan weer geleend worden, reserveringen kunnen worden opgehaald en je kunt lezen in de bibliotheek”, laat de bibliotheek weten.

De bibliotheek houdt hierbij rekening met de regels van het RIVM, waarbij er maar maximaal 30 personen-  ongeacht leeftijd -  in een ruimte mogen zijn waar iedereen een vaste zitplaats heeft. Daarnaast moet er 1,5 meter afstand worden gehouden.

Activiteiten
Deze regels maken het ook mogelijk dat er diverse activiteiten kunnen plaatsvinden, te beginnen met het PeuterVoorlezen vrijdag 20 november om 11.00 uur in de vestiging in Laren.

In Huizen is de eerste activiteit op dinsdag 24 november. Dan presenteert de HLB Academie een college Introductie Kunstgeschiedenis om 14.00 uur. Woensdag 25 november is er een Themaochtend in de ontvangstruimte in de bibliotheek van Huizen, aanvang 10.30 uur.

Cherry Duyns
Donderdag 26 november is er een boekpresentatie van Cherry Duyns om 19.30 uur in de Huiskamer van bibliotheek vestiging Huizen. Zaterdag 28 november is er weer een Open Podium vanaf 10.45 uur, ook in de Huiskamer van bibliotheekvestiging Huizen.

Voor de meeste activiteiten moet gereserveerd worden via de website www.bibliotheekhlb.nl. Hier staan ook de actuele openingstijden. Voor het gebruik van studie- en werkplekken, het gebruik van leestafel en leesstoelen geldt een registratieplicht.

Meer berichten