Het bestuur van de Klepperman van Elleven met de cheque bij de beeldengroep van de klepperman voor het oude Rabogebouw.
Het bestuur van de Klepperman van Elleven met de cheque bij de beeldengroep van de klepperman voor het oude Rabogebouw. Foto: Cees van der Weerd

Klepperman van Elleven krijgen geld geluidsinstallatie van Rabo ClubSupport

Cultureel

LAREN - De Klepperman van Elleven hebben via de actie van Rabo ClubSupport het geld gekregen, iets meer dan 600 euro, om een geluidsinstallatie met toebehoren aan te kunnen schaffen.

De leden van de Rabobank hebben in oktober de kans gekregen om hun stem uit te brengen op projecten die aangemeld waren bij de Raboclubsupport. De Klepperman van Elleven heeft hierdoor een geldbedrag mogen ontvangen voor de aanschaf van een mobiele geluidsinstallatie.

Goed horen
“Hierdoor zijn we niet meer afhankelijk van derden tijdens een optreden. Dansers en publiek kunnen de muziek en eventuele spreker dan goed horen. Nu is het enkel afwachten tot covid een halt is toegeroepen zodat zij weer optredens kunnen verzorgen.”

Wie zelf interesse heeft om een keertje in ongedwongen sfeer te bewegen en te dansen, niet op klompen maar op schoenen, kan dat laten weten door een mailtje te sturen naar info@kleppermanvanelleven.nl of contact op te nemen via 06-23473838. Zodra het weer kan en mag om samen te komen, volgt dan een uitnodiging voor een oefenavond.

Uit de krant