Afbeelding
Foto: Fred Manschot

Lunchpauzeconcert met pianist Wouter Harbers

Cultureel

EEMNES - Pianist Wouter Harbers geeft op donderdag 15 april een lunchpauzeconcert in het Huis van Eemnes. 

Wouter Harbers (1986) is een veelgevraagde pianist, heeft succesvolle eigen concertseries en bracht in 2015 zijn eerste soloalbum ‘Romance’ uit opgenomen met l’Orchestra Particolare. Zijn missie is om pianomuziek toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Brede muzikale interesse

De pianist heeft een brede muzikale interesse: van jongs af speelt Wouter orgel en op zijn negentiende dirigeert hij onder andere de Messiah van Händel. Vanaf 2005 speelt hij piano, zijn pianodocenten waren Bernhard Touwen en Olga Malkina en volgde masterclasses bij Wibi Soerjadi. 

In 2013 debuteert Wouter op radio en tv. Naast soloconcerten voert hij diverse pianoconcerten uit met orkesten onder andere Beethovens vierde pianoconcert en Chopins eerste pianoconcert, die ook uitgebracht is op cd. Tevens gaf hij vorig jaar een concert in de Kleine zaal van het Concertgebouw in Amsterdam.

Gratis live stream

Het concert begint om 12.30 uur en is afgelopen rond 13.15 uur. Op het programma staan Nocturnes van Fréderic Chopin. Dit concert is live te volgen via een gratis live stream, HTTPS://YOUTU.BE/AFQSEGZQYCI, die mogelijk is gemaakt door de gemeente Eemnes. 

Uit de krant