Dolce Mare Beringer is door bij The Voice Kids.
Dolce Mare Beringer is door bij The Voice Kids.

Larense Dolce Mare Beringer kiest voor team Sanne bij The Voice Kids

Cultureel

LAREN - De Larense Dolce Mare Beringer (14) heeft zich in de blind auditions van de 10e editie van The Voice Kids gekwalificeerd en is nu lid van Team Sanne Hans, Miss Montreal.

“Ik doe gewoon waar ik van hou en dat is zingen, maar toen burgemeester Nanning Mol belde om succes te wensen kwam het even echt binnen”, laat Dolce weten.

Gooische School
De oud-leerling van De Gooische School zit in Havo 3 van het IVKO, Individueel Voortgezet Kunstzinnig Onderwijs, in Amsterdam. De passie voor zingen en performance was al vroeg duidelijk, dus dat was een logische keuze.

“Het is begonnen bij RTL Telekids Musical school en RTL Talent Academy. Daar heb ik veel geleerd en was het superleuk met alle anderen. Met The Crew hebben we super opgetreden.”

Lessen
“De lessen van Mandy Huydts en Babette Labeij Music Academy hebben me heel veel verder gebracht. En nieuwe vrienden opgeleverd, net als hier bij The Voice Kids.”

Dolce deed auditie met Let It Go en alle stoelen van de juryleden draaiden. Dolce had de keuze en vond het moeilijk maar ging voor haar eerste keuze en dat was Sanne.

Spanning
Haar ouders en iedereen die betrokken is bij Dolce zullen met spanning The Battles in de komende weken gaan volgen. En natuurlijk stemmen.

Uit de krant