Het Huis van Eemnes.
Het Huis van Eemnes. Foto: Huis van Eemnes

Huis van Eemnes organiseert zomerspektakel

Cultureel

EEMNES - Van 10 juli tot en met 22 augustus organiseert het Huis van Eemnes wekelijks verschillende activiteiten, zoals knutselworkshops, theatervoorstellingen en een wijnproeverij. De zomervakantie zal daarna knallend worden afgesloten met de Eemnesser Spektakel Dagen.

“Wat je deze zomervakantie ook gaat doen, je kunt in ieder geval hier terecht voor gezelligheid!”, meldt het Huis van Eemnes. Lydia Baloe, algemeen directeur: “We hebben snel moeten schakelen, maar het is ons gelukt om in korte tijd een heel leuk programma neer te zetten voor jong en oud. We hopen heel veel Eemnessers over de vloer te krijgen.” De activiteiten en kaartverkoop van de programmering zijn te vinden op www.huisvaneemnes.nl.

Op donderdag 19 en vrijdag 20 augustus zullen de Eemnesser Spektakel Dagen plaatsvinden. “Het wordt een ‘ons-kent-ons’”, aldus het Huis van Eemnes. Jong en oud kan zich van 13.00 tot 17.00 uur uitleven op springkussens en bij wateractiviteiten, urban sports, oud-Hollandse spellen en knutselactiviteiten. Op donderdag 19 augustus is er aansluitend vanaf 17.00 uur een barbecue. 

De toegang tot de Eemnesser Spektakel Dagen is gratis, voor de barbecue dient u een kaartje te kopen. Op www.huisvaneemnes.nl staan ook de aangepaste openingstijden van het Huis in verband met de zomervakantie.

Uit de krant