In 2014 bestond het Blaricums Gemengd Koor 30 jaar.
In 2014 bestond het Blaricums Gemengd Koor 30 jaar.

Blaricums Gemengd Koor zoekt nieuwe leden

Cultureel

BLARICUM - Het Blaricums Gemengd Koor is op zoek naar nieuwe leden. Na een ‘pauze’ van ruim 17 maanden wil het koor in augustus de draad weer oppakken.

Op woensdag 25 augustus zal de eerste repetitie weer van start gaan. “Dit natuurlijk volgens de coronaregels die dán gelden,” laat het koor weten.

Vooral tenoren en bassen zijn erg gewild. “Wij zijn vooral op zoek naar tenoren. Mag ook een vrouw zijn met het stembereik van een tenor. Ook bassen kunnen we nog goed gebruiken. In deze groepen zijn een paar leden afgehaakt tijdens de coronapandemie.”

Ook zangers uit andere gemeenten zijn meer dan welkom. “In de omliggende gemeenten zijn verschillende koren opgedoekt, maar wij bestaan nog. Wellicht zijn er mensen uit die koren die tóch graag blijven zingen. Bij ons bent u van harte welkom!”

De repetities zullen plaatsvinden op de woensdagmiddag van 14.00 tot 16.15 uur in de bovenzaal van de Blaercom. Er is een lift aanwezig. Het koor staat onder leiding van dirigent Lex Barten en pianiste Karina Kantarova begeleidt de repetities. Er is ook ruimte voor gezelligheid: “Na het zingen kunt u gezellig na kletsen onder het genot van een drankje beneden in de bar.”

Meer informatie is te vinden op de website www.bgk-koor.nl.

Uit de krant