Zowel stoelen met historische achtergronden, als eigen ontworpen stoelen zijn onderdeel van de expositie.
Zowel stoelen met historische achtergronden, als eigen ontworpen stoelen zijn onderdeel van de expositie. Foto: Sonja Verloop-Postmus

Stichting Kunst in Laren: “Wij zien Laren wel zitten!”

Cultureel

LAREN - Met de positieve slogan ‘Wij zien Laren wel zitten!” opende Stichting Kunst in Laren op 11 september een tentoonstelling in het voormalige Rabobankgebouw aan de Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat. De kunstenaars en creatievelingen hebben zich geworpen op het thema ‘Zitten’. 

“In veel gevallen wordt een eigen boodschap verbeeld”, legt de organisatie van de expositie uit. “Ieder weekend is het publiek van harte welkom om de ‘Zit’-uitvoeringen in de breedste zin van het woord te komen bekijken.” Zowel stoelen met historische achtergronden, als eigen ontworpen stoelen zijn onderdeel van de expositie. Ook hangen foto’s en platen te kijk, passend bij het thema van de afgelopen Open Monumentendagen: ‘Mijn monument is jouw monument’. Op deze manier is Laren vanuit vele ogen te zien. 

De organisatie meldt dat de tentoonstelling zeker tot medio november te zien zal zijn, elk weekend van 13.30 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Uit de krant