Afbeelding
Foto: Bert Harenberg

Burgemeester Mol opent 25ste Art Laren

Cultureel

LAREN - Tijdens de traditionele haringparty op de Larense Brink opende burgemeester Nanning Mol vrijdagavond de 25ste Art Laren. Hij complimenteerde de Kiwanis Club Laren met de professionele organisatie van de beurs. Ook bedankte hij kunstenaars en galeries voor het komen naar het kunstdorp Laren.

“Door de coronamaatregelen moest de beurs enige keren worden uitgesteld, maar nu staat hij er weer!”, vertelt de organisatie. “Galeries uit binnen- en buitenland tonen hedendaagse toegankelijke kunst in vijftig fraai ingerichte paviljoens. De bomen van de Larense Brink vormen een uniek decor voor deze uitzonderlijke beurs. En nog wel onder prachtige weersomstandigheden!”

Met de beurs wordt door de Kiwanis Club Laren geld ingezameld voor projecten om kwetsbare kinderen te steunen. De serviceclub neemt dit jaar extra maatregelen om aanwezigen tegen het coronavirus te beschreven. Bezoekers moeten zodoende van te voren een gratis tijdslot boeken op de website www.artlaren.nl. Aan de ingang van het beursterrein wordt gecontroleerd op de QR-code. De beurs is tot en met 26 september open van 10:00 tot 18:00 uur. 

Uit de krant