Robert Brekelmans is de Sinatra-vertolker in de Blaercom
Robert Brekelmans is de Sinatra-vertolker in de Blaercom Foto: Aangeleverd

Afsluiting muziekseizoen in het Blaercom Jazz Café

Cultureel

BLARICUM – Het Blaercom Jazz Café sluit het muziekseizoen knallend af met een speciaal Frank Sinatra-programma op zondagmiddag 8 mei.

Dit wordt uitgevoerd met de VSOP Big Band en de stersolist Robert Brekelmans uit Oosterhout.

Gespecialiseerd
Robert Brekelmans is speciaal voor deze gelegenheid gevraagd. Hij is gespecialiseerd in het bekende Frank Sinatra-repertoire. Denk daarbij aan songs als Mack The Knife en I’ve Got You Under My Skin.

De VSOP Big Band heeft de laatste maanden intensief gerepeteerd op de beroemde arrangementen van de Amerikaanse orkesten waarmee Sinatra langs de podia heeft gereisd en platen heeft gemaakt.

Orkestbewerkingen
Dat zijn de orkestbewerkingen van de big bands van Nelson Riddle, Billy May, Quincy Jones, Neal Hefti en deel transcripties van VSOP-dirigent Frits Bayens.

Volgens Bayens evenaart Robert Brekelmans Frank Sinatra in performance, dictie, zuiverheid en timing. Hij heeft een geweldige stem en toevallig net als mister Blue Eyes ook blauwe ogen.

Tijd en datum
Het concert op 8 mei begint om 15.00 uur. Toegangsprijs is 10 euro inclusief bittergarnituur. Reserveren is aanbevolen en kan via 035-5314383 of info@blaercom.nl. De Blaercom is te vinden aan de Schoolstraat 3 in Blaricum.

Uit de krant