Afbeelding
Foto: Mischa Zegers Veeckens

Jeugdgroep Deo et Arti speelt toneelstuk ‘Stamstampertjes’

Cultureel

EEMNES - De jeugdgroep van Deo et Arti speelt voor jong en oud het leuke stuk  “Stamstampertjes” van J. Vonteijn. Het stuk is geregisseerd door Ghislaine Zegers Veeckens.

In het Stappersbos leven de Stamstampertjes onder leiding van Stam. De goede Stamfee, Straal, woont ook in het Stappersbos en kan toveren met haar sterrenstokje. Ze zijn tevreden met hun leven totdat het Stappersbos wordt verstoord door Stom de boze heks. 

De heks wil dat het Stappersbos wordt veranderd in een puinhoop. Snoet, de posteekhoorn ziet alles gebeuren en waarschuwt kabouter Stam. Gaat het de Stamstampertjes lukken om Straal te beschermen voor Stom en om van Stom een lieve heks te maken?

Kaarten
Dit toneelstuk wordt gespeeld door spelers van 12 tot 15 jaar en een volwassen gastspeler. De spelers zijn: Gijs de Leeuw, Stephanie Rigter, Gies Hilhorst, Lieke van den Engel, Dana Pouw, Femma van Raaijen, Tehila Koster en Mischa Zegers Veeckens.

De voorstellingen vinden plaats op 3 juni 2022, aanvang 19.30 uur. En 4 juni 2022, aanvang 14.00 en 19.30 uur. De locatie is theater de Hasselbak aan de Hasselaarlaan 1d in Eemnes. Kaarten zijn te bestellen via deoetarti.nl of telefonisch 06-43866771. Entree kost 7,50 euro.


Uit de krant