Een eerder concert van de vereniging.
Een eerder concert van de vereniging. Foto: Muziekvereniging St. Jan

Het Wij(n) Laren Concert is St. Jan haar eerste jubileumfeest

Cultureel

LAREN - De 100-jarige Muziekvereniging St. Jan viert op 12 juni haar eerste jubileumfeest van een tweeluik met het ‘Wij(n) Laren Concert’. Deel twee zal op zondag 9 oktober in het Singer Laren plaatsvinden.

Het ‘Wij Laren’ komt tot uiting in de samenwerking met toneelgezelschap De Papegaai en Jazz Combo Van Bemmel. Ook komt er een gastoptreden van een mysterieuze Larense groep. 

Wijntje
‘Wijn’ behoort tot de muziekstukken die de Harmonie St. Jan zal laten horen, een fraaie mélange van Franse, Zuid Amerikaanse en Afrikaanse melodieën. “St. Jan de muziek en de bezoeker een wijntje!”, aldus de vereniging.

Na de klanken van bekende liedjes wordt deze feestelijke gebeurtenis afgesloten met heerlijke jazzmuziek. “Wij samen gaan er een mooi ‘volksfeest’ van maken en dat gaat zeker naar meer smaken!”

Algemene informatie  
Het Wij(n) Laren Concert is op zondag 12 juni 2022 en vindt plaats in de Kloostertuin van het Brinkhuis te Laren. De tuin is open vanaf 14.30 uur, het concert start om 15.00 uur. 

Kaarten kosten 20 euro, dat is inclusief een hapje, drankje en een mooi cadeau! Kaarten reserveren kan via info@stjanlaren.nl.

Uit de krant