Afbeelding
Foto: aangeleverd

Zangers en musici gezocht voor musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat

Cultureel

LAREN - Voor de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat worden zes tot acht kinderen, vier zangsolisten, meerdere koorzangers en meerdere instrumentalisten gezocht.

De organisatie is in handen van Alice Katers, De muzikale leiding wordt verzorgd door Job de Bruijn, theoloog en musicus. De bedoeling is om deze musical op een zondagmiddag in februari volgend jaar uit te gaan voeren, mits er voldoende aanmeldingen zijn. Jong en oud zijn welkom.

Repetities
Op donderdag 6 oktober is er van 19.00 tot 20.00 uur een informatieavond in de Ontmoetingskerk aan de Kerklaan 41 in Laren. Daar wordt uitleg over de musical gegeven en wordt bekend wat er wordt gezongen en welke muziek nodig is. Aanmelden is niet nodig.

Voor hen die mee gaan doen wordt er in november viermaal een uur gerepeteerd, op donderdag van 19.00 tot 20.00 uur. Vanaf januari tot begin februari 2023 wordt er wekelijks op dezelfde tijd gerepeteerd.

Informatie
Voor meer informatie: Alice Katers, lakaters17@gmail.com, 06-11 31 55 17, en Job de Bruijn: j.g.debruijn@ziggo.nl, telefoon 035- 88 73 30. 

Uit de krant