Celliste Harriet Krijgh.
Celliste Harriet Krijgh. Foto: PR

Kerstconcert met goedgevulde snert in Dorpskerk

Cultureel

BLARICUM - Na de succesvolle zomereditie van het Blaricum Music Festival worden er nu twee gezellige KerstConSnerten georganiseerd op vrijdag 16 en zaterdag 17 december in de Dorpskerk aan de Torenlaan 16. 

Deze KerstConSnerten zijn natuurlijk, zoals de naam al zegt, met goedgevulde snert met roggebrood en spek (er is ook een vegetarische variant), en een (glüh)wijntje of warme chocolademelk. De catering is in de frisse lucht, dus het is verstandig om warme kleding aan te trekken.

De twee kerstconcerten, met hetzelfde programma, worden verzorgd door celliste Harriet Krijgh en toppianiste Lauma Skride. Ze spelen werken van Schumann en Brahms en na de pauze worden de dames vergezeld door violist Peter Santa. Het drietal speelt het bloedstollende eerste pianotrio van Mendeslssohn.

Het KerstConSnert kent een all in-prijs van 47,50 euro per persoon. Tijdens de inloop vanaf 19.00 uur wordt de snert geserveerd en aan de bar zijn voorafgaand aan het concert, dat om 20.00 uur begint, drankjes te halen. Kaarten kunnen besteld worden via www.blaricumfestival.com.

Uit de krant