Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Hermes House Band keert terug naar Eemnes: ‘Speelt altijd de zaal plat’

Cultureel

EEMNES - De Hermes House Band keert 15 april terug naar Eemnes. Kaartjes zijn woensdag 22 maart vanaf 20.00 uur te koop bij het Huis van Eemnes.

“De Hermes House Band bestaat al meer dan veertig jaar en speelt sindsdien elk feest de zaal plat”, vertelt een woordvoerder van Carnavalsvereniging de Sliertjes, die het concert organiseert. “Een van de redenen dat ze al zo lang succesvol zijn, is omdat ze de bandleden constant doorwisselen. Daardoor staat er altijd een jonge en energieke groep op het podium.”

“De band heeft een groot repertoire aan klassieke nummers en bekende hits waarbij iedereen heerlijk kan mee zingen en dansen. Ze hebben al eens eerder opgetreden in Eemnes, tijdens de feestweek van 2022. Dat was een groot succes.

Habitat

De woordvoerder vertelt dat carnavalsprins Leonardus ook een echte fan van de Hermes House Band is. “Als hij met zijn trekker over de ‘Country Roads’ rijdt, is hij het meest in zijn natuurlijke habitat. De prins is dan ook erg blij dat de band tijdens zijn laatste feest als prins komt spelen in het Huis van Eemnes.”

Uit de krant