Afbeelding

Feest voor 90-plussers Ons Genoegen

Cultureel

LAREN - Speeltuin Ons Genoegen bestaat 90 jaar. Voor alle 90-plussers en hun begeleiders is er eind deze maand een feest. 

Ons Genoegen is ooit begonnen als een vereniging voor bewoners van woningen van de Woningbouwvereniging van Erfgooiers. Negentig jaar later is de buurtvereniging met speeltuin niet meer weg te denken uit Laren. "Op een mooie dag is het geen uitzondering dat hier meer dan honderd kinderen met hun ouders komen", zegt vrijwilliger Berber van der Weg. 

Het 90-jarig bestaan van de beroemde Larense speeltuin is al groots gevierd met het plaatsen van het klimfort in april dit jaar. Het laatste grote evenement dat op stapel staat om het achttiende lustrum te vieren is de middag op 28 november voor 90-plussers en hun begeleiders.

Oproep
Het liefst wilde Berber de mensen persoonlijk een brief sturen, maar de gemeente mag hun adressen niet zomaar geven. "Daarom proberen we via de krant er publiciteit aan te geven. We hopen toch zeker op de komst van honderd mensen om er samen een gezellige en swingende middag van te maken", zegt ze tot slot.

Uit de krant