Anna, Emma en Mia wonnen de afgelopen editie van de E-Factor.
Anna, Emma en Mia wonnen de afgelopen editie van de E-Factor.

Inschrijving de E-Factor geopend

Cultureel

EEMNES - De inschrijving van de E-Factor in De Hilt is weer gestart. De E-Factor 2017 vindt op zaterdag 7 januari plaats. Vanaf 19.00 uur zullen alle talenten opnieuw strijden om de begeerde wisseltrofee en de cheque van 100 euro.

Bij winst staan er voor de winnaar(s) al een aantal leuke optredens in het verschiet: een optreden tijdens de uitreiking van de Eemnesser koeientrofee, een optreden bij de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Eemnes en natuurlijk een gastoptreden bij de volgende editie van de E-Factor. De eerste inschrijvingen zijn inmiddels binnen. Er is plaats voor maximaal 20 acts.

Inschrijven
"Wij zijn op zoek naar talenten in de meest brede zin. Kun jij (of jullie) goed zingen, dansen, goochelen of kun jij iets wat bijna niemand kan? En wil je dit nu eindelijk eens op een podium laten zien? Schrijf je dan nu vast in via www.dehilt.nl en begin vast met oefenen voor jouw act! Deelname is gratis! Wie treedt in de voetsporen van de winnaars van 2016 Anna, Emma en Mia? Heb je nog vragen? Neem dan contact op via info@dehilt.nl."

Uit de krant