[Advertorial] 13 maart Open Dag basisscholen Alberdingk Thijm Scholen | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Advertorial

13 maart Open Dag basisscholen Alberdingk Thijm Scholen

  Ingezonden

HILVERSUM - Is jouw zoon of dochter al bijna toe aan de basisschool? Ben je je aan het oriënteren, of is je zoon of dochter al aangemeld op een school, maar ben je toch nieuwsgierig? Op woensdag 13 maart zetten alle basisscholen van Alberdingk Thijm Scholen van 09.00 - 12.00 uur hun deuren open.

Spreekt tweetalig onderwijs je aan, jenaplan onderwijs of een school met veel ICT?  De open dag is een unieke dag om op verschillende scholen even binnen te lopen. Bekijk hier het overzicht van alle scholen.

Over Alberdingk Thijm Scholen
Al onze scholen hebben tweetaligheid/internationalisering, ICT en een brede ontwikkeling van leerlingen als speerpunten. De helft van onze scholen biedt het International Primary Curriculum (IPC); een aansprekend vakoverstijgend lesprogramma voor de zaakvakken.

Junior Campus, de Wilge (Hilversum) en Merlin (Eemnes) bieden tot 50% van de lestijd in het Engels aan in combinatie met IPC. Er is een klassiek Amerikaanse schoolbus aangeschaft die ingezet wordt voor excursies en andere schooluitjes.

IT-Lab
Ook hebben we de beschikking over een IT-Lab waar leerlingen leren programmeren en kennis kunnen maken met de nieuwste technieken zoals animatiefilmpjes, robotica, 3D printen, virtual en augmented reality. 

Kortom: bent u op zoek naar een school waar eigentijds onderwijs en een schooltijd die ertoe doet voorop staat? Bekijk hier het overzicht van onze scholen en tot 13 maart! 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>