Ochtendshow Giel Beelen vanuit CHA! | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo LaarderCourant.nl
Eerder liet ook voormalig wethouder Tijmen Smit (r) zich opsluiten.
Eerder liet ook voormalig wethouder Tijmen Smit (r) zich opsluiten. (PR)

Ochtendshow Giel Beelen vanuit CHA!

  Mensen

LAREN - Giel Beelen presenteert woensdag 16 mei van 06.00 tot 09.00 uur zijn ochtendshow vanuit Restaurant CHA! aan de Naarderstraat in Laren.

De radiopresentator laat zich in het kader van Lock me Up - Free a Girl twaalf uur opsluiten in een hokje dat symbool staat voor de bordeelhokjes in India en levert daarmee voor korte tijd zijn vrijheid in.

Stichting Free a Girl luidt tot en met 20 mei de noodklok en vraagt aandacht voor de problematiek rondom kinderprostitutie wereldwijd. Deze jaarlijks terugkerende Lock me Up - Free a Girl-actie is een initiatief van de Larense Wimmy Hu. Zij is tevens eigenares van CHA! in Laren. Verspreid over 31 locatie in Nederland laten zich bekende en onbekende Nederlanders zich twaalf uur lang opsluiten. John Ewbank en Thomas Berge doen dit jaar ook mee.

Free a Girl

Free a Girl bevrijdt wereldwijd jonge meisjes die gedwongen worden tot prostitutie. Naast het bevrijden van de meisjes werkt de stichting aan preventie, het aanpakken van straffeloosheid, lobby & advocacy, rehabilitatie en de reïntegratie van deze meisjes. De afgelopen tien jaar heeft Free a Girl bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 4.100 meisjes uit bordelen in Azië. Ook werkt de stichting samen met politie en justitie om mensenhandelaren op te pakken en veroordeeld te krijgen. Om dit te bereiken biedt Free a Girl financiële ondersteuning aan lokale organisaties waar de toegevoegde waarde het grootst is. Ze steunen partnerorganisaties in India, Nepal, Bangladesh, Thailand, Brazilië en Nederland.

Evelien Hölsken, Yolanthe Sneijder Cabau, Arjan Erkel en Roelof van Laar zijn oprichters van Free a Girl. Anna-Alicia Sklias, Belle Perez, Bridget Maasland, Conchita Leeflang, Dave Mantel, Gwen van Poorten, John Ewbank, Jojanneke van den Berge, Niels Geusebroek, Tim Hofman, Thomas Berge, Wesley Sneijder en Wimmy Hu zijn ambassadeurs van de stichting.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>