De 'Vrijwilligers van het jaar' 2017 krijgen dit jaar nieuwe opvolgers.
De 'Vrijwilligers van het jaar' 2017 krijgen dit jaar nieuwe opvolgers. Foto: Gemeente Blaricum

Vrijwilliger van het jaar Blaricum nomineren

Mensen

BLARICUM De gemeente Blaricum houdt donderdag 11 oktober weer een vrijwilligersavond. Tijdens deze avond wordt ook altijd de Vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Kandidaten hiervoor kunnen tot 20 september worden genomineerd.

"Kent u een hulpouder op school, een mantelzorger, een buurman of -vrouw die altijd klaarstaat voor een oudere of hulpbehoevende bij u in de buurt, een vrijwilliger bij een sportvereniging of in de kerk, die het verdient in het zonnetje gezet te worden?"

Motivatie
"Geef deze vrijwilliger (of groep vrijwilligers) dan aan ons door met een duidelijke motivatie waarom hij/zij in aanmerking komt voor de titel 'Vrijwilliger(s) van het jaar'. Dit kan tot 20 september door een e-mail te sturen naar martina.taris@belcombinatie.nl", aldus de oproep van de gemeente op haar website."

Uit de nominaties kiest het vrijwilligerscomité de 'Vrijwilliger van het jaar'. Ook kan de aanmoedigingsprijs voor vrijwilligers onder de achttien jaar uitgereikt worden. Tijdens de vrijwilligersavond wordt bekendgemaakt wie de titel krijgt en de bijbehorende trofee in ontvangst mag nemen.

Uit de krant