Vrijwilligers van Kledingbank Blaricum winnen Blaricumse jaarprijs | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Het team van Kledingbank Blaricum.
Het team van Kledingbank Blaricum. (Foto: Bob Awick)

Vrijwilligers van Kledingbank Blaricum winnen Blaricumse jaarprijs

  Mensen

BLARICUM - De vrijwilligers van de Kledingbank Blaricum zijn zojuist tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond in Het Vitus verkozen tot 'Vrijwilligers van het Jaar 2018'.

De Kledingbank Blaricum is in januari 2015 opgericht en bestaat geheel uit vrijwilligers. De Kledingbank is inmiddels niet meer weg te denken uit de Blaricumse gemeenschap.

Uit handen van wethouder Gerard Knoop ontvingen Lyoba Kukupessy, Loes Slegtenhorst en Esther Mulder namens alle vrijwilligers van de Kledingbank een prachtige trofee en een waardecheque van 500 euro. Dit bedrag mag naar eigen keuze besteed worden aan een doel dat de Blaricumse gemeenschap ten goede komt.

Verantwoording
Vorig jaar ging de titel 'Vrijwilligers van het jaar 2017' naar de Blaricumse vrijwilligers van de Voedselbank in Huizen. De geldprijs is gebruikt om alle vrijwilligers van de voedselbank in het zonnetje te zetten en ook konden alle voedselpakketten met iets extra's gevuld worden.
De aanmoedigingsprijs van 250 euro ging vorig jaar naar de jongeren van de kindervakantieweek in De Malbak. Dit geld is besteed aan hockeysticks, lintjes, voetballen en een lamineerapparaat.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>