Gaat u ook spinnen voor het goede doel?
Gaat u ook spinnen voor het goede doel? (Foto: PR)

Spinning- & dancemarathon voor de Stichting Met je hart BEL

  Mensen

EEMNES - Stichting Met je hart BEL organiseert op 18 mei van 14.00 tot 17.00 uur een spinning- & dancemarathon bij Studio DANSU aan de Noordersingel 6b. De deelnemers spinnen of dansen voor de Stichting Met je hart BEL. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel.

'Met je hart' brengt kwetsbare ouderen uit dezelfde wijk/gemeente met elkaar in contact en zorgt dat er mooie verbindingen ontstaan. De ouderen ontmoeten elkaar geregeld tijdens bijvoorbeeld een stamtafellunch. Met je hart werkt met lokale teams van vrijwilligers.

Voor iedereen
Het sportieve evenement is voor iedereen toegankelijk. Zowel voor de geoefende spinner (of danser) als voor degene die nog nooit op een spinningbike gezeten heeft. Er is een loterij met mooie prijzen. Wie een lot koopt, weet direct of hij prijs heeft. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door diverse ondernemers uit Eemnes. Daarnaast is er zelfgemaakt gebak met koffie, thee en limonade. Ook kunnen bezoekers tegen een klein bedrag genieten van een sport- of handmassage.

Inschrijven
Deelnemers dienen zich van tevoren in te schrijven en het inschrijfgeld (10 euro per fiets, 10 euro per uur dansen en 30 euro per teamfiets (maximaal 3 personen, per uur) of 50 euro voor een VIP-fiets (per uur, inclusief massage na afloop van uur spinnen) te voldoen. Aanmelden aan de balie van de dansstudio of via belinda.huiden@metjehart.nl. U ontvangt dan het inschrijfformulier met rekeningnummer voor betaling. Bij betaling is de inschrijving definitief.

Meer berichten