Zeer geslaagde KPJ-zeskamp in Eemnes | Laarder Courant
Foto: Willem Kaspers

Zeer geslaagde KPJ-zeskamp in Eemnes

  Mensen

EEMNES - De achtste editie van de zeskamp, die op Hemelvaartsdag door KPJ Eemnes aan de Stadswijksingel werd georganiseerd, was opnieuw een groot succes. Dat laat KPJ-woordvoerder Mariëlle van 't Klooster weten.

Maar liefst 22 teams verschenen aan de start en namen deel aan de zes uitgezette spellen. Van 't Klooster: "Van een grote waterbak waar ze droog overheen moesten zien te komen tot een stormbaan, verschillende vaardigheden werden getest. Van jong tot oud, iedereen deed mee aan de spellen. Drie teams gingen redelijk gelijk op." Uiteindelijk eindigde 'De prijspakkers van vorig jaar' op de derde plaats en moest 'De Gemolken Geit' de eerste plaats van vorig jaar afgeven. De grootste beker ging naar de fanatieke winnaars van deze editie: 'Gewoon Eemnes'.
De activiteit leek aanvankelijk in het water te vallen. 's Ochtends was het wat regenachtig, maar voordat de spellen begonnen klaarde de lucht op en kon iedereen de hele middag genieten van heerlijk weer. De aansluitende barbecue kon dan ook op veel gasten rekenen. Tot slot vond in de feesttent een super leuke avond plaats met DJ Kansloos en de band 'Joost mag het weten'.

De gehele dag was de EHBO aanwezig om in te kunnen springen als dat nodig mocht zijn. "In de avond waren er vier enthousiaste mannen die ons assisteerde bij het entree van het terrein en ervoor zorgde dat de avond in goede banen werd geleid. Ook de bardiensten hoefden zich niet te vervelen. Het evenement is tenslotte nergens zonder onze sponsoren en de vrijwilligers, die ook dit jaar weer 100% inzet hebben gegeven", aldus Van 't Klooster. "We hebben ontzettend genoten van ieders inzet en enthousiasme en hopen jullie volgend jaar weer te zien!"

Meer berichten