Geen traditioneel zomerconcert bij Rust Wat, maar via de radio om geld op te halen voor onder andere een tent voor buitenactiviteiten.
Geen traditioneel zomerconcert bij Rust Wat, maar via de radio om geld op te halen voor onder andere een tent voor buitenactiviteiten. (Foto: Papageno Huis)

Papageno Zomerconcert door corona via de radio en niet bij Rust Wat

  Mensen

LAREN - Het Papageno Zomerconcert kan in verband met de coronacrisis niet doorgaan. "Dit betekent dat wij geen donaties ontvangen uit de opbrengst van dit jaarlijkse concert bij ‘Rust wat’. Daarom organiseren wij een alternatief programma om geld op te halen voor de dagopvang van jongeren met autisme in het Papageno Huis", laat het Papgena Huis weten.

Er is nu een alternatief programma op 26 juni: het Radio Papageno Zomerconcert. Vanuit het Papageno Restaurant wordt in samenwerking met Radio NH Gooi in business en Lions Club Crailo van 15.00 uur tot 18.00 uur een live radio uitzending verzorgd met als doel geld op te halen voor de dagopvang. "Wij willen onder andere graag een tent kopen om buiten activiteiten te organiseren na de corona crises."

Bekende Nederlanders
Diverse bekende Nederlanders zijn uitgenodigd voor een interview en er is live muziek te horen. Mensen kunt de uitzending beluisteren via: https://nhgooi.nl/luister/live. Tijdens de uitzending wordt een aantal items online geveild zoals dinerboxen van top-chef Ron Blaauw, een schilderij van Jan Roelof van den Brink, VIP tickets Zomerconcert 2021, diner in Papageno Huis Laren met een concert van Papageno jongeren en dergelijke.

Wie nu al bijdragen wil aan dit mooie goede doel kan terecht bij de Papageno webshop om items te kopen en/of te doneren. "Vraag familie, vrienden en bekenden om iets te kopen om op die manier de benodigde 4.500 euro bij elkaar te sprokkelen. In de webshop zijn niet alleen allerlei lekkernijen en kunstwerken te bestellen, maar ook leuke cadeaus."

Meer berichten