Huis van Eemnes bruist deze zomer van de activiteiten.
Huis van Eemnes bruist deze zomer van de activiteiten. (Foto: JR)

Vouchers voor zomeractiviteiten in Huis van Eemnes

  Mensen

EEMNES - Het Huis van Eemnes heeft deze zomer een zomerprogramma met veel leuke activiteiten voor jong en oud. Voor de meeste activiteiten is een ticket nodig. De gemeente Eemnes stelt vouchers beschikbaar aan inwoners die niet veel te besteden hebben, zodat zij ook deel kunnen nemen aan alle activiteiten. 

Inwoners die gebruik willen maken van een voucher, kunnen terecht bij Stichting Schuldhulpmaatje Eemnes. Bel of mail voor een voucher eerst van tevoren met de coördinator: Gonny Dunnink-Verhoef, via 06-44225419 of gonny@shmeemnes.nl.

Op tijd
De voucher is niet inwisselbaar voor een geldbedrag, het staat gelijk aan een ticket om deel te kunnen nemen aan een specifieke activiteit. Het is wel belangrijk dat de deelnemers op tijd aangeven voor welke activiteit ze vouchers willen ontvangen.

Inschrijven voor de activiteiten via Stichting Schulphulpmaatje is mogelijk tot en met donderdag 16 juli. Aangeraden wordt om er op tijd bij te zijn, voordat de tickets zijn uitverkocht. De agenda met activiteiten is te vinden op: www.huisvaneemnes.nl/agenda.

Meer berichten