<p>Het Huis van Eemnes maakt iets feestelijk van het nieuwe activiteitenprogramma.</p>

Het Huis van Eemnes maakt iets feestelijk van het nieuwe activiteitenprogramma.

(

Foto:JR

)

Feestelijke aftrap nieuw activiteitenprogramma Huis van Eemnes

  Mensen

EEMNES Het Huis van Eemnes presenteert zaterdag 5 september vanaf 13.00 uur feestelijk de programmering van september tot december 2020. Voor deze dag is iets speciaals geregeld: een klein klassiek concert op de skate baan.
Tevens wordt er voorgelezen en is er een springkussen voor de kinderen.

In de nieuwe programmering is gezorgd voor een programma waar voor iedere Eemnesser iets tussen zit, waar ze blij van worden. Denk aan meezingen met de Golden Oldies, de Ierse band O’Dreams, spelshows, workshops, leuke kindervoorstellingen, cabaret, koffieochtenden voor senioren, aanschuifdiners en diverse muziekcafé’s.

Agenda
Alle corona maatregelen worden daarbij in acht genomen, zodat iedereen veilig kan komen luisteren, kijken en mee doen. Kaarten voor voorstellingen en workshops zijn te vinden op de website huisvaneemnes.nl/agenda. Deze wordt regelmatig aangevuld met nieuwe dingen.

Vanaf 5 september wordt een compleet overzicht van alle activiteiten in het Huis van Eemnes gepresenteerd in een flyer. Alle maanden tot en met december staan in het teken van een thema. Zo is september de maand van de duurzaamheid, oktober van gezondheid, in november staat Amerika centraal en in december wordt er gekookt in het Huis van Eemnes.

Ideeën
Wie ideeën heeft voor de programmering in het Huis van Eemnes kan deze mailen naar programmaraad@huisvaneemnes.nl.

Meer berichten