<p>De brandweer was gisteren snel ter plekke om te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten.</p>

De brandweer was gisteren snel ter plekke om te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten.

(

Foto: Bob Awick

)

Bewusteloos aangetroffen fietser Meentweg overleden

  Mensen

EEMNES - De fietser die maandagmiddag bewusteloos werd aangetroffen langs de Meentweg in Eemnes, is overleden. Dat laat zijn zoon in een reactie op de website van onze collega’s in Hilversum weten. De man kwam uit die gemeente.

“Helaas is mijn vader overleden”, schrijft hij. “Hij heeft er hooguit vijf tot tien minuten minuten gelegen, gezien de gevonden plek en het laatste contact met hem en is dus vrij snel gevonden.”

“Maar helaas kwam alle hulp te laat na een reanimatie van ruim een uur is er geen normale hartslag meer gekomen. Ik ben heel erg blij dat er zo goed en adequaat geholpen is! Zijn lichaam was nog warm toen we te laat in het ziekenhuis aankwamen.”

Bewusteloos
De Hilversummer werd maandag rond 16.45 bewusteloos aangetroffen door wielrenners. De man lag naast het fietspad half in de sloot. Zijn fiets lag geheel in het water. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en brachten het slachtoffer uiteindelijk naar het ziekenhuis.

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan en meldde al snel dat er geen sprake was van een aanrijding of iets dergelijks. De Hilversummer was alleen op de fiets en is onwel geworden.

Meer berichten