<p>Robin van der Weiden krijgt de aanmoedigingsprijs uit handen van wethouder Gerard Knoop.&nbsp;</p>

Robin van der Weiden krijgt de aanmoedigingsprijs uit handen van wethouder Gerard Knoop. 

(Foto's: Yvonne Verburg)
Foto’s

Piet Niks en Robin van der Weiden vrijwilligers 2020 in Blaricum

  Mensen

BLARICUM - Wethouder Gerard Knoop heeft vandaag de prijzen uitgereikt aan de vrijwilligers 2020 in de gemeente Blaricum. Dit gebeurde in klein comité volgens de coronamaatregelen. Piet Niks is vrijwilliger van het jaar 2020. Robin van der Weiden ontvangt de aanmoedigingsprijs 2020.

Piet Niks is al meer dan vijfentwintig jaar betrokken bij het dorpsblad hei & wei. Hij verzorgt bijna iedere maand de correctie van de aangeleverde stukken en hij doet dit met veel plezier. In november wordt hij negentig jaar.

“Een hele prestatie”, schrijft zijn dochter in haar voordracht. Het vrijwilligerscomité was het hiermee eens en heeft de heer Niks als prijswinnaar voor 2020 aangewezen. Hij is verrast met de trofee ‘vrijwilliger van het jaar’. Daarnaast ontving hij een waardecheque van € 500,-.

Stad en Lande Ruiters
Robin van der Weiden is genomineerd door de Vereniging Stad en Lande Ruiters. Zij organiseert het oefenspringen en neemt hiervoor speciaal een aantal vrije dagen op om dit met overgave te kunnen realiseren.

Robin is een jonge vrijwilliger die met passie en plezier haar hobby uitoefent en hierdoor van grote waarde is voor de Stad en Lande Ruiters. Robin ontving een waardecheque van € 250,-. 

Prijzengeld
De prijswinnaars mogen het prijzengeld besteden aan een doel dat ten goede komt van de Blaricumse gemeenschap. Tevens hebben zij ook een Blaricums speldje ontvangen.

De genomineerden die niet in aanmerking zijn gekomen voor de vrijwilliger van het jaar en/of de aanmoedigingsprijs, zijn ook in het zonnetje gezet. Wethouder Gerard Knoop heeft hen verrast aan de deur, met een mooie bos bloemen en een Blaricums speldje.

Piet Niks met de trofee ‘Vrijwilliger van het Jaar’ 2020.

Meer berichten