Afbeelding

Gratis massages voor mantelzorgers

Mensen

BEL In het kader van de Dag van de Mantelzorg op dinsdag 10 november geeft Praktijk voor massage en massagetherapie SheaBalanS in Laren deze maand drie gratis massages weg aan mantelzorgers. 

“In heel Nederland doen meer dan vijftig collega’s van het Holos Netwerk voor masseurs & massagetherapeuten mee aan deze actie voor mantelzorgers”, vertelt Karin Bouwknegt van SheaBalanS.

“Mantelzorgers zijn de stille helden van ons land. Vooral nu tijdens de coronapandemie is hun werk nog minder zichtbaar en worden zij extra belast door de gevolgen van het virus.

Ogenschijnlijk zorgen mantelzorgers moeiteloos voor een naaste die afhankelijk is van hun zorg, steun en aandacht. Soms kan mantelzorg zo’n fysieke en emotionele belasting geven, dat mantelzorgers er zelf aan onderdoor dreigen te gaan.

De verantwoordelijkheden en problemen in de mantelzorg zijn groot. Omdat het vaak gaat om een langdurige periode van zorg, is het belangrijk dat mantelzorgers goed voor zichzelf blijven zorgen. Voldoende tijd nemen om uit te rusten en te ontspannen hoort daarbij. Even het hoofd laten rusten en het lijf de aandacht geven die het verdient. Even op adem komen.

Een massage is dan letterlijk en figuurlijk een verademing. Vanzelfsprekend neemt SheaBalanS de nodige coronamaatregelen in acht. Deze worden bij het maken van de afspraak afgestemd. 

Op de Landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november worden mantelzorgers in heel Nederland gewaardeerd voor hun tomeloze inzet.”

Om een afspraak te maken, kun je bellen met 06-513 12 468 of een mail sturen naar karin@sheabalans.nl.

Uit de krant