Thuis een boek lezen van de bibliotheek.
Thuis een boek lezen van de bibliotheek.

Een boek lezen of film kijken kan nog steeds tijdens de kerstvakantie

Mensen

LAREN Bij Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum kun je, door de nieuwe coronamaatregelen, niet meer zelf een boek of film uitzoeken voor de kerstdagen.

Nu kun je bij de bibliotheek bibliotheekmaterialen reserveren en deze reserveringen mogen worden opgehaald. Natuurlijk houdt de bibliotheek zich aan de RIVM maatregelen zodat je op een veilige manier kunt langskomen. 

Klanten kunnen zoeken in de catalogus via www.bibliotheekhlb.nl en reserveren. Vervolgens krijgt de klant een bericht wanneer de reservering kan worden opgehaald.

De bezorgservice voor kwetsbare ouderen blijft overigens van kracht. De informatie hierover is te vinden op www.bibliotheekhlb.nl/actueel/Nieuws/Boekenservicevoorkwestbareouderen.

Vanaf woensdag 16 december is er een speciaal e-book spreekuur, dagelijks van 14.00 tot 16.00 uur. Klanten kunnen bellen naar 035-525 74 10 of een mail sturen naar info@bibliotheekhlb.nl. De PC helpdesk is via mail te bereiken hulp@pchelpdeskbel.nl. Er wordt daarna telefonisch contact opgenomen.

Het is sowieso mogelijk om via de bibliotheek tienduizenden e-books en duizenden luisterboeken te lenen voor jong en oud. Ze zijn te lenen via de bibliotheek of de Online Bibliotheek app.

De dagbladen worden bij een verzorgingshuis in Laren en Blaricum langs gebracht. Ook een selectie weektijdschriften van de bibliotheek zullen via Versa Welzijn bij kwetsbaren worden thuis gebracht.

De bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum is gesloten tot en met 19 januari 2021.

Uit de krant